duminică, 31 octombrie 2010

Ardei umpluti

Am folosit urmatoarele ingrediente:
- 1 kg. carne porc
- 1 cescuta orez
- 3-4 cepe
- 2 oua
- cimbru, piper,verdeata
- bulion
Se toaca carnea si se curata ardeii de seminte. Intr-o tigaie se pune ceapa si orezul si se adauga putina apa sau supa pana se umfla putin orezul dupa care se da la rece. Peste carne se adauga toate ingredientele(ouale, cimbrul, piperul, verdeata ,sare) si ceapa cu orezul (racite) si se umplu ardeii. Se pun intr-un vas peste care se adauga putina apa si se dau la cuptor. Cand sunt aproape gata se adauga un sos pregatit din: bulion dulce amestecat cu o lingurita de faina si vegeta dupa gust. Se adauga peste ardei si se mai lasa cateva minute la foc. Se servesc cu smantana si sunt deliciosi.

Premiul de la "Just me"

Premiul de la "Just me"
pentru care ii multumesc mult